Marknadsför dig när du söker arbete

När du söker dig till ett nytt arbete så gäller det att du marknadsför dig själv på bästa sätt. Självklart utan att överdriva dina egna kunskaper och hur du är som person. Det är viktigt att den du söker arbete hos får en bra bild på vad du arbetet med tidigare och hur du är som person.

CV och personligt brev

Genom att kontinuerligt fylla på ditt CV och skriva ett personligt brev som gör att arbetsgivaren får en bild på hur du är som person är viktigt. Om du har svårigheter att ta fram detta så finns det exempel på CV och personligt brev som kan laddas ner från Internet. Vissa helt utan kostnad andra till en viss kostnad. Med dessa mallar så får du en bra start på hur du ska utforma ditt CV och ditt personliga brev. Det kan vara avgörande för att du ska komma vidare i uttagning till intervju hos en arbetsgivare.

Utformning av personligt brev

Det personliga brevet ska vara en tydlig presentation av dig själv. Här har du en bra chans att visa vem du är och att det är dig som de ska anställa. Det är en fördel att börja brevet med det mest relevanta och det som fångar arbetsgivarens intresse. Skriv om det arbete som intresserar dig och vad det är som gör att du skulle passa perfekt för just det jobbet. Försök att uttrycka dig så professionellt som möjligt. Du bör även undvika att bli för formell, skriv spå vem som helst skulle kunna läsa ditt brev och bli intresserad.